Skip to Content

Кикбоксинг WPKA: результаты личного зачёта этапа соревнований, состоявшегося 31.10.2021 года

Наш рассказ о следующем состоявшемся этапе Открытого чемпионата Северодонецка по кикбоксингу WPKA начнём с того, что вчера, 30 октября 2021 года на территории Луганской области объявлена «красная зона» карантина по COVID-19. Постановление КМУ "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", которое нормативно определяет порядок осуществления установленных ограничений предписывает нижеследующее:

«3-5. На території регіонів, на яких установлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктом 3 цієї постанови, забороняється:

6) приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;

7) проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти;

10) відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, усі працівники яких мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія);

Обмеження, передбачені підпунктами 1-7, 9, 14 та 16 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу, ринку) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).»

100% тренерского состава Школы гун-фу "Дракон и Тигр", которые и являются организаторами соревнований, привиты от COVID-19, что подтверждено соответствующими сертификатами. Соревнования проводятся без зрителей. Участниками соревнований являются спортсмены до 18 лет. Кроме того, строго соблюдается установленная норма загрузки спортивного зала – наши соревнования разбиты на множество таких этапов, чтобы в зале находилось не более 1 участника на 10 кв.м. его площади, входной температурный скрининг и все другие необходимые меры предосторожности.

Теперь, ответив на те вопросы, которые многие задавали нам накануне нашего спортивного события 31 октября, ещё раз напомним, правила соревновательного раздела «Семи-контакт» не только доступны для новичков кикбоксинга детского возраста, но и методически помогают понять и освоить им дисциплину поединка. Со стороны это несколько похоже на игру в латки. При ограниченной правилами силе удара, спортсмен зарабатывает баллы успешным контактом руки в боксерской перчатке или защищенной мягким футом ногой с разрешенной для удара частью поверхности тела. После каждого удачного технического действия бой на мгновение останавливается и спортсмены получают соответствующие оценки. Победитель определяется суммой баллов по итогам двух раундов.

Результаты личного зачёта этапа соревнований, состоявшегося 31.10.2021 года:

Відкритий чемпіонат міста Сєвєродонецька з кікбоксингу WPKA
в рамках традиційного турніру бойових мистецтв “ТУРНІР СИЛИ І ДОБРА”
та в умовах карантину COVID-19.

Сєвєродонецьк, Луганської області, СЗОШ-20, 01.10.2021-31.05.2022 р.

ЗМАГАЛЬНИЙ РОЗДІЛ: «СЕМІ-КОНТАКТ», ПІДГРУПА «С»

Вікова група «5 років», вагова категорія «-21 кг», чоловіки
1. Бакрушев Володимир
2. Чувашев Назар

Вікова група «6-7 років», вагова категорія «-20 кг», чоловіки /жінки
1. Вотинцев Андрій
2. Кротінов Матвій
3. Чвірова Діана

Вікова група «6-7 років», вагова категорія «-22 кг», чоловіки
1. Корицький Кирило
2. Суконний Валерій
3. Бухов Євгеній

Вікова група «6-7 років», вагова категорія «-23 кг», чоловіки
1. Молчанов Данило
2. Черепня Іван
3. Корицький Микита

Вікова група «6-7 років», вагова категорія «-29 кг», чоловіки/жінки
1. Корнієнко Нікіта
2. Голомоз Мірра

Вікова група «7-8 років », вагова категорія «-43 кг», чоловіки
1. Шабунін Владислав
2. Тонконог Богдан

Вікова група «8-9 років», вагова категорія «-27 кг», чоловіки/жінки
1. Котєлєвська Аліса
2. Примаченко Артем

Вікова група «8-9 років», вагова категорія «-38 кг», чоловіки/жінки
1. Рохвадзе Софія
2. Лабунський Назар

Вікова група «9-10 років», вагова категорія «-44 кг», чоловіки
1. Насрєтдінов Тимур
2. Хохлов Мирослав

Напоминаем, что в состоявшемся этапе соревнований смогли участвовать только те из новичков, родители которых своевременно оформили и сдали своим тренерам соответствующие справки врача и спортивные страховки. Подготовка следующих этапов продолжается. Тренеры ожидают родительские заявки со справками и страховками.

По условиям чемпионата, юные спортсмены, которые заняли 1-е места в квалификационной подгруппе «С», смогут попробовать свои силы уже, примерно, через месяц в следующей подгруппе «В». Для тех, кто пока остался на 2-х и 3-х местах, а также для тех, кто ещё не включился в соревнования, до завершения учебного года будет ещё три возможности участвовать в соревнованиях.

С вопросами о дальнейшем участии в соревнованиях обращаться к тренерам своих спортивных коллективов.

emblema_kikboksinga_ukrainy.jpg